Időjárás:Időjárás

Rendőrökre lőtt a migráns Münchenben! Megdöbbentő dolog derült ki róla! Merkel hibázott!

2014 óta ismert a rendőrség számára az a személy, aki Münchenben egy igazoltatás során rálőtt a rendőrökre. Az elkövető ellen korábban büntetőeljárás zajlott kábítószer birtoklása miatt.
Hubertus Andra, a helyi rendőrség vezetője szerint 2014 óta szerepel a bűnügyi nyilvántartásban a müncheni támadás elkövetője, kábítószerrel kapcsolatos visszaélés miatt. A rendőrség számára is ismert kábítószerfüggő tegnap Münchenben egy rutin igazoltatás során támadt a rendőrökre, akik el akarták kérni a személyigazoló okmányait. Az incidens során négy személy megsérült, az elkövető egy rendőrnőre lőtt rá, akit súlyos fejsérülésekkel kórházba szállítottak.

A rendőrfőnök a Bayerischer Rundfunk által közvetített sajtótájékoztatón mondta el, hogy már 2014 óta ismert volt számukra a kábítószeres bűnöző.

„A bűnöző ismert volt a rendőrség számára, mivel 2014-ben büntetőeljárás zajlott ellen kábítószer birtoklása miatt. Nagy mennyiségű marihuánát találtak nála.” – mondta.

A rendőrség közleménye szerint az elkövető egy 37 éves német állampolgár volt. A müncheni rendőrség szóvivője azt mondta, nem találtak bizonyítékot arra, hogy kapcsolatban állt volna terrorszervezettel.

Forrás: hidfo.ru
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog