Időjárás:Időjárás

Nagy a baj: Több ezer tüntető követelte Madridban, hogy a kormány fogadjon be még több migránst!

Madridban több ezren vettek részt egy tömegdemonstráción, melynek szervezői azt követelték, hogy a kormány teljesítse az Európai Bizottság követeléseit és fogadjon be még több bevándorlót.
A Madrid Press beszámolója szerint a tüntetést számos nem-kormányzati szervezet – többek közt az Amnesty International – közösen szervezte. A szombati demonstráción sok bevándorló is részt vett, mivel a szervezők közt volt a Comision Espanola de Ayuda al Refugiado, ami a Magyarországon is működő Migration Aid spanyol megfelelője.

Az aktivisták olyan transzparenseket vittek magukkal, miszerint „nincs több kifogás, le kell bontani a határokat”, „senki nem illegális”, és „üdvözöljük őket” (a migránsokat).

A tüntetés az Európai Bizottság által 2015-ben elfogadtatott kvótarendszert támogatta, ami a Görögország és Olaszország által felelőtlen módon beengedett migránsokat osztaná szét a többi EU-tagállam közt, de főként azokban az országokban, ahol még nem él nagy létszámú afrikai és arab lakosság.

Spanyolország a kötelezően előírt 17337 főből eddig 1304 menekültet fogadott be, a nemzetközi Soros-hálózat emiatt nem-kormányzati szervezeteket mozgósított. Az Amnesty International egy George Soros pénzén működő szervezet. Soros szerint évente legkevesebb egymillió migránst kell beengedjen a Európai Unió.

Forrás: hidfo.ru

Ne csak olvasd, add is tovább!
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog