Hirdessen itt

Muszlim gyilkolt Németországban! A merkeli rendőrség botrányos döntést hozott!

A diplomáciai mentesség okán nem vonják felelőssége Németországban azt a szaúdi diplomatát, aki néhány nappal ezelőtt gondatlanságból megölt egy biciklistát Berlinben.
Nagy felháborodást keltett Németországban az a néhány nappal ezelőtti eset, melyben egy szabálytalanul parkoló szaúdi diplomata megölt egy kerékpárost. A részletek szerint a diplomata luxusjárműve egy, az úttest szélén húzódó kerékpárosoknak fenntartott sávban parkolt szabálytalanul. Az autóban ülő diplomata ekkor körültekintés nélkül kivágta a vezetői oldal ajtaját, amely úgy eltalált egy a járművet kikerülő kerékpárost, hogy az a helyszínen szörnyethalt.

Az 53 éves áldozat felesége felfoghatatlannak minősítette a diplomáciai mentességet élvező szaúdi hatósági ember által okozott balesetet, majd kifejtette: “engem nem érdekel, hogy az illető diplomata. Ha valaki ilyen felelőtlenül el tudja venni egy másik ember életét, akkor arra ki kell róni a rá vonatkozó büntetést.”

A feleség szavaira reagálva a berlini rendőrkapitányság szóvivője elmondta, kezük meg van kötve, ugyanis Németország nem foszthatja meg a diplomáciai képviselő büntető joghatóság alóli mentességét. A német statisztikák szerint csak tavaly összesen 23 ezer közlekedési vétséget követtek el egyes diplomata státusszal rendelkező külföldi személyek.

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések