Hirdessen itt

Most je­len­tet­ték be: El­fog­ták a ko­cogó nő ke­gyet­len gyil­ko­sát

A nő ha­lá­lá­nak rej­té­lye hó­na­po­kig tar­totta láz­ban a köz­vé­le­ményt. Most fény de­rült a bru­tá­lis gyil­kos­ság rész­le­te­ire.
A 27 éves nő még novemberben tűnt el, futni indult, ám onnan soha nem tért vissza. Holttestét pár nappal eltűnése után találták meg, a rendőrség azonban szinte tehetetlen volt, hiszen sem az indítékról, sem a gyilkosról nem lehetett tudni semmit. Nyolc hónappal később bukkantak igazán értékelhető nyomra: kiderült, hogy a vasrúd, amit a helyszínen találtak – és amivel a gyilkos végzett áldozatával – egy meghatározott teherautó-típushoz köthető.

A Bildre hivatkozva a Blikk azt írta, hogy a nyomozók eljutottak egy román teherautósofőrig, aki nemzetközi fuvarozással foglalkozik. Ellenőrizték a 40 éves férfi mobiltelefonjának cellainformációit, amiből kiderült, hogy a gyilkosság időpontjában a tetthely közelében járt. Ezen felül az is segített a bizonyosság megszerzésében, hogy a férfi nyálmintáit összevetették az áldozaton talált nyomokkal, amik egyezést mutattak.

Kiderült, hogy a sofőr ölhetett meg egy másik nőt is: a 20 éves lányt Ausztriában, Kufsteinben gyilkolták meg még 2014-ben, de a gyilkosnak mindeddig nem akadtak nyomára.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések