Hirdessen itt

Lopás miatt keresik: lelépett a kölcsönkért telefonnal

Az újbudai rendőrök a lakosság segítségét kérik.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság 01110/2383/2017. bűnügyi számon indított nyomozást lopás vétség miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. június 15-én 14 óra körül a Budapest XI., Karinthy Frigyes utca egyik társasháza előtt egy ismeretlen férfi elkérte a sértett telefonját, hogy egy kódot szeretne leolvasni telefonjáról.  Az elkövető a telefonnal bement a házba és onnan pár perc elteltével kijött, hogy a készüléket majd a barátnője fogja kihozni és az ismeretlen férfi távozott a helyszínről.
A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a biztonsági kamera által rögzített képen szereplő férfit. A keresett férfi 35 év körüli, 170 cm magas, sportos testalkatú, kopasz, mindkét alkarján tetoválás volt. A cselekmény elkövetésekor fekete pólót, rövid farmer nadrágot, illetve fekete sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Budapesti Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések