A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kezelhetetlen a helyzet. Polgárháború zajlik Nagy-Britanniában

Furgon gázolt el gyalogosokat hétfőre virradóra a brit főváros, London északi részén – közölték a hatóságok, amelyeket nem sokkal éjfél után értesítettek. A támadásban egy ember meghalt, tízen pedig megsérültek, őket kórházba szállították. Theresa May kormányfő szerint az esetet lehetséges terrortámadásként kezelik.
The Sun napilap úgy tudja, hogy a jármű a közelben lévő mecsetből távozó tömegbe hajtott. A Telegraph egy szemtanút idéz, aki szerint a gázoló azt ordította, hogy “megölöm az összes muszlimot, megölöm az összes muszlimot!”.

Úgy tudni, hogy egy brit férfi volt a gázoló. Elképzelhető, hogy valamelyik korábbi muszlimok által elkövetett terrortámadást bosszulta meg.

Borítékolható, hogy a radikális muszlimok válasza nem marad majd el!

Lassan ki kell mondai, hogy a helyzet kezelhetetlen. Nagy-Britanniában hetente történik egy terrortámadás és akkor a késelős eseteket még nem is említettük. A brit főváros csupán azért nem hasonlít Bagdadra vagy Kabulra mert Európában jóval nehezebb fegyverhez vagy robbanóanyaghoz jutni. Kimondható, hogy a multikulturalizmus polgárháborúhoz vezetett Nagy-Britanniában, aminek még igen csak a kezdetén vagyunk és, ami könnyen lehet, hogy véresebb és pusztítóbb lesz, mint a közel-keleti polgárháborúk.

Egyes információk szerint a múlt heti toronyház tüzet is egy brit lakó okozta szándékosan, akinek elege lett a házban élő bevándorlókból. 

Olvasd el a többi hírt is a facebook oldalunkon!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések