Hirdessen itt

Keresik: Ismerkedést színlelve lopott

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság segítségét kérik.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/1149/2017. bűnügyi számon indított nyomozást lopás vétség miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. június 14-én 10 óra körül Budapest XX. kerületében a Tátra téri piac melletti utcában megszólított és beszélgetést kezdeményezett egy járókelővel. Az ismeretlen férfi egy hirtelen, erős rántással letépte a nő karjára akasztott nejlonszatyrot és elfutott vele.

Az elkövető 20-25 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas férfi. Haja sötét, rövidre nyírt.  A bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót és fekete hosszú nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható fiatal férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Budapesti Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések