A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt a vég! Csak Magyarországon verte ki a biztosítékot! Megtörtént az első házasság három férfi között!

A fejlődés megállíthatatlan, úgyhogy nyilvánvaló volt, hogy ennek a hírnek jönnie kell és jönni is fog, az persze szomorú, hogy egy dél-amerikai egykori narkóállam előzte meg progresszió terén a Nyugatot.
Szóval Kolumbiában először kötött hivatalosan hármas házasságot, méghozzá úgy, hogy három férfi mondta ki a boldogító igent.

A fejlődés üteme azért is különösen bámulatos, mert az egyneműek házasságát mindössze tavaly engedélyezték az országban, és tessék, alig egy évvel később mindjárt itt egy merész anyakönyvvezető és egy hármas házaspár, bár esetükben aligha ez a helyes kifejezés. Talán egy pár házas?

Mindegy, amíg az összevont gender- és grammatikai tanszékeken eldöntik ezt a szemantikai vitát, addig én külön hadd örüljek annak külön pride-dal, hogy a hármas egyik tagja újságíró. A másik színész, a harmadik pedig fitneszedző, szóval tényleg el kell ismerni, egy férfi és egy nő soha nem tudná így kiegészíteni egymást.

Európát meg biztatnám, nem lemaradni, már csak azért sem, mert itt mintha megcsillanna a békés egymás mellett élés kompromisszumának a lehetősége az egyre növekvő számú muszlim polgártársunkkal: a többnejűség maradhat, csak a nej szó értelmezési tartományát kell némileg kiterjeszteni…

Forrás: valasz.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések