A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Horror: tanára és osztálytársai előtt vakították meg a tinit

Brutális támadást élt át egy fiatal fiú egy osztályteremben: osztálytársai és tanára a rémülettől megbénulva nézték a szörnyűséget.
Három fiatal fiú teremről teremre viharzott végig egy iskolán az angliai Widnes városában: Michael Jones, Lewis Connor, valamint egy harmadik – fiatalkorú – támadó egy 17 éves fiút kerestek, akire azonnal rá is rontottak, amikor megtalálták. Először csak ütlegelték, majd Jones egy ollót húzott elő, amivel a bal szemére megvakította áldozatát – hangzott el egy liverpooli tárgyaláson a minap.

A megvert és megszurkált tini elveszítette a látását, azonban könnyedén lehet, hogy a szemét is, a december hetedikén lezajlott brutális támadásnak köszönhetően – írja a Liverpool Echo.

A tárgyaláson nem hangzott el, a három támadó miért kereste, miért akarta megverni a tinit, azt azonban több tanú is alátámasztotta, hogy tanteremről tanteremre járva kutatták őt.

A három fiú elismerte az ellenük felhozott vádakat, az ítélethozatal az ügyükben július 3-án várható.

Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések