Hirdessen itt

Háztűz Debrecenben: a lakó még időben kimenekült

Két tűzhöz, egy balesethez és egy füstölő akkumulátorhoz kellett vonulniuk a tűzoltóknak csütörtökön. 
Lakóház egyik helyisége égett csütörtök hajnalban Debrecenben, az Akácos utcán. A helyszínre érkezett debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Az ingatlanban élő egy ember az egységek kiérkezése előtt elhagyta az épületet. Ő a szomszédoknál került ideiglenesen elhelyezésre.

Trágyakazal és nádas égett tegnap délben Báránd határában. A helyszínre érkezett püspökladányi tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Az ingatlan tulajdonosa munkagéppel segítette az oltást.

Elektromos kukásautó akkumulátora füstölt tegnap délután Debrecenben a 4. számú főúton Debrecen és Ebes között. A helyszínre riasztott debreceni tűzoltók a járművet áramtalanították, majd az akkumulátorokat eltávolították. A beavatkozás félpályás útzár mellett zajlott Eset során személyi sérülés nem történt,

Két személygépkocsi ütközött tegnap a kora esti órákban Hajdúszoboszlón. A helyszínre érkező hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították. A gépjárművekben utazók közül senki sem sérült meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések