Hirdessen itt

Füstös a képük, de a szívük arany: a nyugdíjas nagymama "Győzikének" ajándékoz százmilliókat, ő pedig a lányainak

“Gáspár Győző közel kétszázmilliós örökségét másodjára vitte el a hatóság. A showman értetlenül áll a történtek előtt, igazságügyi írásszakértő mentheti meg a család vagyonát” – mosdatja a cigánybűnözőt a Blikk.
Mint ismeretes, a Gangesz-parti tolvaj ellen költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Még április közepén tartottak nála házkutatást a nyomozók, majd múlt hét csütörtökön egy belvárosi bankban is, ahonnan elvittek 194 millió forintot.

– Áz nem áz én pénzem volt – szól a fajtajelleges magyarázkodás (lásd még: “Jáj, hát én ott se vótam!”).

– A nagymamámtól nagyon sok pénzt kaptam korábban. 2004-ben 136 millió forintot adott nekem. Ez neki nem volt nagy összeg, ő nagyon gazdag volt. (Mert a korábban gyári munkás, most nyugdíjas nagymamák köztudottan nagyon gazdagok, csak úgy dobálóznak a százmilliókkal – a szerk.) Többek közt ezt a pénzt is egyszer már elvitték a NAV-osok, még 2010-ben, amikor adócsalással vádoltak minket Beával. Sokáig zárolva volt a pénz, aztán amikor visszakaptuk, akkor úgy döntöttem, hogy nekem ez nem kell, a lányaimnak adtam, és még kiegészítettem. Két éve 97 milliót kapott Evelin (22), és ugyanennyit Virág (15), ez volt a pesti széfben elzárva – hazudozott a cigány.

“Győzike” továbbra is azt állítja, hogy mivel sem a pénz, sem a fiók nem az ő nevén volt, ezért jogtalanul vitték el a hatalmas összeget.

– Azt akarják bebizonyítani, hogy az nem Evelin fiókja, és hogy én írtam alá helyette a papírt. Ezért most igazságügyi írásszakértőt rendelnek majd ki – folytatta “Győzike”, aki állítja: ő tudja, ki szolgált információval a hatóságoknak.

– Azt mondta a nyomozó, hogy a bank egyik alkalmazottja vallotta, hogy nekem ott van széfem. Odahívták ezt a férfit, aki több ember előtt, határozottan kijelentette, hogy ő soha nem mondott ilyet – folytatta.

– Koholt vád alapján jöttek ki a bankba, ott tartottak egész nap, még mosdóba se mehettem egyedül – sajnáltatta magát a retek, aki azt azért beismerte a lapnak, hogy, bár azt állítja, nem az övé volt a pénz, többször járt ott a lányával.

Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések