A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezzel nem számolt Merkel! Óriási bajban Németország!

Online házkutatásra is fel kell készíteni a biztonságiakat – mondta a német belügyminiszter. Jönnek az arcfelismerő kamerák.
Ki kell dolgozni az úgynevezett “online házkutatás” szabályrendszerét és technikai hátterét, hogy a biztonsági szerveknek teljesen mindegy legyen, hogy egy gyanúsított sms-ekkel vagy éppen a WhatsApp azonnali üzenetküldő szolgáltatáson tartja-e a kapcsolatot társaival – mondta Thomas de Maiziere német belügyminiszter a Tagesspiegelnek.

Egy felmérés szerint a német lakosság 80 százaléka fél egy újabb terrortámadástól

A már meglévő és az újonnan telepítendő köztéri kamerákat is arcfelismerő szoftverrel kell ellátni, hogy még hatékonyabbak legyenek – mondta a politikus. Ezzel párhuzamosan már döntés született arról, hogy a biztonsági szolgálatok létszámát jelentősen, 25 százalékkal növelik. Erre azért is szükség van, mert egyre több a “menekültek közé befurakodott terrorista”.

Míg 2013-ben még “csak” 130 ilyen emberről volt tudomásunk, mára a számuk ötszörösére, 680 éjjel-nappal megfigyelendő személyre nőtt – mondta a miniszter.

A hosszú interjúban szó sem esett a bevándorlós ütemének, vagy a migránsok számának csökkentéséről…

Forrá: ripost.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések