Hirdessen itt

Európának el kell fogadnia, hogy a kontinens elöregedett, ezért új emberek befogadására van szükség!- Ferenc pápa

Ezt a Pápa, még a legnagyobb európai terrortámadások előtt mondta. Vajon hogyan tud most a hívei szemébe nézni?
Ha a papok politizálnak és a politikusok vallásás fanatizmussal úszítanak, akkor megérkeztünk egy meghülyült társadalomba.

Az elöregedés egy propaganda kifejezés, tömeges manipuláció, mert nem elöregedünk, hanem fogy a lakosság.

Képzeljétek el a világ egyik legsürűbb részén fogy a lakosság és nincs elég fejlett technológia, hogy a termelést megoldja.

A pestis járvány ideján Európa lakossága vagy felére csökkent, mégis itt vagyunk és nem haltunk ki, de ez úgye nem érv, ha a pápa megszóllal.

A közelgő zsidó újév alkalmából Ferenc pápa hétfőn a Vatikánban fogadta a Zsidó Világkongresszus (WJC) küldöttségét, köztük Heisler Andrást, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnökét, a WJC alelnökét – közölte a Mazsihisz kedden az MTI-vel.

Heisler András a találkozóról kifejtette:tte: “a jelenlegi rendkívül nehéz európai helyzetben Ferenc pápa szellemi vezetőként nem a politikai megoldásokra mutatott rá, hanem a megoldás kereséséhez nélkülözhetetlen erkölcsi iránytűvel igyekezett segíteni a kötetlen beszélgetésben résztvevőket, hangsúlyozva a zsidó-keresztény alapértékek nélkülözhetetlenségét” – olvasható a közleményében.

Ferenc pápa a találkozón felemelte hangját a vallási fundamentalizmus ellen, amely megítélése szerint minden vallásban fellelhető. “A pápa a migrációval összefüggésben tapasztalható európai gyűlöletbeszédről szólva úgy fogalmazott: Európának el kell fogadnia, hogy a kontinens elöregedett” – írták.

A Mazsihisz tájékoztatása szerint Ferenc pápa azt mondta, “új lendületre, új emberek befogadására van szükség a fejlődéshez, s ez a változás innovációt és fellendülést eredményezhet. Hangsúlyozta azonban, hogy a befogadás csakis átgondolt és felelős integrációs politikával együtt képzelhető el. Ha önmagában csak a befogadásról beszélünk, hibát követünk el”.

Többek között azért is botrányos, hogy épp a Zsidó Világkongresszuson mondta ezt, ugyanis tudva levő, hogy a muszlim migránsok üldözik a zsidókat, több üzenetben kifejtették, hogy meg fogják ölni az összes zsidót.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések