Hirdessen itt

Éjszaka, nagyerdő, futás - újra

A csillagászati nyár kezdetét ismét futással ünnepelik Debrecenben. 
Évről évre nagy népszerűségnek örvend az Éjszakai futás, amit idén a Debreceni Kilométerek Sport­egyesület szervezésében ötödik alkalommal rendeznek meg június 17-én, szombaton 21.30 és 23.30 között. Az idén közel 500 fő részvétele várható, a rajt a fényárban úszó Debreceni Egyetem előtti téren lesz, a Nagyerdei körút sötét részeit mécsesekkel fogják megvilágítani a szervezők.

Az éjszakai futás varázslatos, felejthetetlen élmény, a sportolók egy hangulatos, közös mozgással „futhatnak” a csillagászati nyár küszöbén. A futás útvonalán (Egyetem tér (rajt), Dóczy József utca, Móricz Zsigmond körút, Pallagi út, Nagy­erdei körút, Hadházi út, Nagyerdei körút, Oláh Gábor utca, Vigadó tér, Ady Endre út, Nagyerdei körút, Pallagi út, Móricz Zsigmond körút, Dóczy József utca, Egyetem tér) forgalomkorlátozásra kell számítani, útlezárás nem lesz, a rendezvényre érkező autók irányítását rendőri biztosítás segíti majd.

A szervezők kérése, hogy minden futó lehetőség szerint láthatósági mellényben vegyen részt az eseményen, illetve aki fejlámpával, kerékpáros villogó lámpával vagy egyéb világító eszközzel rendelkezik, amit rögzíteni tud az öltözékén, azt lehetőség szerint vigye magával. A rajt előtt Sipos Nóra, a G4 Fitness edzője közös bemelegítést tart a futóknak - írja a haon.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések