A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy másik személygépkocsi rendszámát használta a nánási férfi

A hajdúnánási rendőrök bíróság elé állítást javasolnak azzal a férfival szemben, aki gépkocsiján egy másik személygépkocsi rendszámát használta.
A hajdúnánási rendőrök 2017. június 5-én 10 óra körül a Bocskai utcán megállítottak egy személygépkocsit, amelynek sofőrjét igazoltatták. Az egyenruhások ellenőrizték a gépkocsit is és megállapították, hogy a jármű alvázszáma nem egyezik a forgalmi engedélybe bejegyzett adattal. 

A rendőrök előállították a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint úgy vezette a gépjárművet, hogy arra egy másik azonos típusú személygépkocsi forgalmi rendszámát rakta fel.  A gyanúsított kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a gépkocsit külföldön vásárolta, műszaki vizsgával nem rendelkezik és nincs érvényes magyar hatósági jelzése sem. 

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság a 39 éves helyi lakossal szemben a napokban bíróság elé állítási javaslattal befejezte az egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügy iratait megküldte a járási ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések