A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Diana hercegné kiszivárgott hangfelvételen vallja be, hogy fel akarta vágni az ereit

Az ő igaz történetének egy újabb megrázó fejezetére derült fény.
Az 1992-ben megjelent életrajzi regényt, a Diana: igaz története – saját szavaivalt a hercegné halálának 20. évfordulója alkalmával újra nyomják, kiegészítve azon hangfelvételek pontos leírásával, melyeken Diana maga mesél a külső szemmel tündérmesének tűnő, azonban számára a poklot jelentő házasságáról.

Diana keserű napjai, az, hogy házassága Károly herceggel gyakorlatilag az esküvő után nem sokkal rémálommá vált, hiszen megtudta, hogy Camilla Parker Bowlesszal (napjainkban Kamilla cornwalli hercegnéje) ismét viszonyt folytat, most még inkább megelevenednek előttünk. A hercegné úgy döntött, hogy szenvedéseit szalagra rögzíti, melyet aztán eljuttatott az említett könyv írójának, Andrew Mortonnak, azzal a feltétellel, hogy senki sem tudhatja meg, hogy maga szivárogtatta ki azokat.

Itt egy kicsit husisak vagyunk…

Ez a megdöbbentő kritika Károly szájából hangzott el egyszer, ekkor történt, hogy Dianában végleg eltört valami, komoly étkezési zavarai lettek. A hanganyagon egyértelműen őt hibáztattatta a nála kialakult súlyos bulimiáért. Az állandó rosszulléteiről is megrázó részletességgel írt, de a legsokkolóbb részben azt is bevallja, depressziója az öngyilkosság felé sodorta őt, egy pengével az ereit is megpróbálta felvágni.

Ezek után a legjobb orvosok igyekeztek kezelni Diana problémáját, azonban a válium nem oldott meg semmit, a hercegné nem tudott bízni férjében, azt gondolta Károly naponta titkos telefonokat folytat valódi szerelmével, Kamillával, ez pedig az őrület szélére sodorta őt.

Ezen rövid kivonatból is jól látszik, hogy ismét botrányra lehet számítani a könyv körül, mely cseppet sem fogja megkönnyíteni a szeretett Diana fiainak, Vilmosnak és Harrynek a szomorú évfordulót.

Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések