Hirdessen itt

Brutális támadás Tiszaújvárosban – “Megöllek és eláslak!”

Egy hajléktalan bográcsozás közben vert agyon majdnem egy nőt Tiszaújvárosban. 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy 38 éves férfival szemben. A férfi hajléktalanként élt Tiszaújvárosban. 2016. augusztusában a város egyik parkjában bográcsoztak szintén hajléktalan ismerőseivel.

Ennek során a vádlott odament az egyik nőhöz, majd trágár szavak kíséretében ütlegelni illetve rugdosni kezdte. Társai felszólítására ekkor még abbahagyta a bántalmazást, a sértett nő a közeli csapnál le tudott mosdani.

Pár perc elteltével a vádlott ismét odament hozzá és újból ütni kezdte, miközben azt kiabálta: Megöllek és eláslak! A földre eső nő a fejét a betonba ütötte, de a férfi tovább ütötte, rúgta illetve taposta. Egy másik férfi ráfeküdt a magatehetetlen nőre, hogy testével védje a bántalmazástól.

A vádlott ekkor abbahagyta az ütlegelést, majd levizelte a földön vérbe fagyva fekvő sértett nőt.

A bántalmazás következtében a sértett olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, melyek gyors orvosi beavatkozás hiányában a halálához vezettek volna. Kómás állapotban szállították a mentők kórházba, ahol életmentő műtétek sorát hajtották végre. Felépülése esetén maradandó károsodással is kell számolni.

A korábban már börtön is megjárt, többszörös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben az ügyészség fegyház büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott. A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések