Időjárás:Időjárás

Bekövetkezett! Iszlám forradalom Svédországban! Több, mint száz felfegyverzett álarcos migráns támadt a rendőrökre

Botokkal és baseballütőkkel felfegyverkezett illegális bevándorlók támadtak a hatóság embereire a svédországi Trollhattan városában.
Csütörtök este fiatal migránsok százfős csoportja támadta meg a trollhattani rendőröket. A tudósítások szerint a fiataloknál botok és és más egyéb ütőfegyverek voltak. A támadást az váltotta ki, hogy a svéd rendőrök rajtaütést hajtottak végre a város Kronogarden nevű külvárosában.

A beszámolók szerint a migránsok az autókat sem kímélték, kettőnek a kerekeit is kiszúrták.

A helyzet akkor fajult el igazán, mikor a maszkos támadók az utca közepén tüzet akartak rakni, ám az egyik biztonsági őr azt el akarta oltani. A migránsok ekkor kezdték el a rendőröket és az őröket kővel dobálni.

A környékbeli rendőrségi razziák során mindössze egy embert tartóztattak le.

A városháza egyik szóvivője elmondta, hogy a városban az utóbbi időben rendszeresek az összecsapások a rendőrök és a migránsok között, ám a bevándorlók egymással is szoktak harcolni. A körzetben több szomáliai is él, akik bandákba verődve próbálnak meg uralkodni egy-egy negyed felett.

A rendőrök idejöttek, erre kövekkel dobálták meg őket. Már alig tudok éjjelente aludni, félek amiatt, ami itt kialakult”– mondta az egyik lakó.

A migránsok lakta külvárosokban az utóbbi hónapokban egyre gyakoribbak a rendőrök elleni támadások. A jelentések szerint a svédországi no-go zónák száma csaknem ötven százalékkal emelkedett az elmúlt két évben.

Forrás: 888.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog