A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A lúgos támadás áldozata: „A kórházban is attól rettegtem, hogy megöl”

A Magyar Nemzet készített interjút a lúgos támadásként elhíresült bűneset áldozatával és ügyvédjével. A vád szerint Renner Erikát egykori barátja maró anyaggal megcsonkította, az ellene hozott ítéletet azonban a Kúria a múlt héten hatályon kívül helyezte.
A hétfőn megjelent interjúban az ügyvéd kijelentette, hogy annak örült volna a legjobban, ha az eljárás kedden a Kúrián végleg befejeződik. Ügyvédje szerint be is lehetett volna fejezni, bőven elég volt a bizonyíték.

– Ezúttal harmadszorra mentem el a bíróságra úgy, hogy végső ítéletet hirdetnek, de most sem történt meg. Körülbelül akkora sokk ért, mint amikor nyomozati szakban az ügyészség megszüntette az eljárást. Értetlenül álltam a döntés előtt, ugyanis már két ítéletben is részletesen leírták, miért biztos, hogy Bene Krisztián volt a tettes. Aztán meghallottam azt is, hogy szembesíteni fognak azzal a személlyel, aki majdnem megölt. De állok elébe – mondta az áldozat.

Renner Erika nem tagadja, hogy nagyon várja már az ügy végét, mert még a kórházban is rettegett az elkövető bosszújától.

– Amikor a tettes még szabadlábon volt, a kórházban is rettegtem, mert bejárása volt az intézményekbe. Attól féltem, hogy bejön, átállítja az altatógázt, és végez velem – jelentette ki az interjúban az áldozat.

Olvasd el a többi hírt is a facebook oldalunkon!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések