Hirdessen itt

A biztonságiakkal dulakodott, megszökött a kórházból a nagy beteg, Tahi Tóth László

Eltitkolták a nyilvánosság elől az agyvérzéssel kórházba került és komoly műtéten átesett Tahi Tóth László különös tetteit. Szökéseire, erőszakos viselkedésére derült fény egy szombati rádióműsorban.
A Klubrádió vendége volt szombat délelőtt az agyvérzésen átesett Tahi Tóth László, akit többek között annak az időszaknak az emlékeiről faggatott Kun Zsuzsa műsorvezető, amiről a közvélemény nagyon keveset tudott.

„Mi az, amire emlékszel az elmúlt fél évből? Vannak emlékeid, vagy kellemes emlékeid vannak és csak a családodnak kellett izgulni, magadnak nem? Tudtad, hogy mi történt veled?” – kérdezte és a színész alaposan meglepte a válasszal.

– Te lehet, hogy többet tudsz rólam, mint én… Hogy mi történt velem, igazából utólag tudtam meg Szilvitől, amikor elmesélte – utalt Tahi Tóth az őt odaadóan ápoló feleségére. – Jobb, ha nem tudom, jobb, ha nem beszélek róla és el akarom felejteni, de szerencsére majdnem, hogy nem is emlékszem rá. De borzasztó, hogy az emberben mennyi ember van. Megbolygatják egy picit az agyát és egész más ember lesz belőle, szóval hihetetlen… – harapta el a szót, de a riporter érezte, a színész különös dolgokat temetne el magában, ha hagyná, így hát megkérdezte: azt érzi-e, hogy más ember lett.

– Nem most. Utána lettem más ember. Akkor, közben. Például hatszor meg akartam szökni a kórházból és úgy kaptak el éjszaka kettőkor a rendőrök az utcán, hogy hova megyek pizsamában. Meg a biztonsági őrökkel ott összetűztem. Én nem vagyok egy krakéler, verekedős, nagy fizikumú ember, de azt mondják, olyanokat csináltam, hogy hihetetlen – vallotta be végül.

A teljes interjút meghallgathatják a Klubrádió archívumában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések