Hirdessen itt

A BBC szélsőjobboldalinak hazudta tweetjében a saríaellenes megmozdulást. Pedig …

Manchesterben szombaton óriási menetet szervezett a Melegek a saría ellen nevű csoport, amit a BBC propagandaadó azon nyomban lerasszistázott. A végeredmény: elképesztő – és jogos – felháborodás.
A hétvégén beszámoltunk a Washingtonban tartott, radikális iszlám elleni tüntetésről. Hasonló megmozdulást szerveztek Manchesterben is, amelyen a résztvevők a manchesteri robbantás áldozatai előtt tisztelegtek, valamint a saríával együtt járó gyűlölet ellen tiltakoztak.

A mintegy 3500 főt megmozgató eseményen mindenféle felszólalót meg lehetett találni: mondott beszédet fekete, szikh, LMBT-aktivista, megkeresztelkedett exmuszlim, de még a nőkért kiálló, és ezért iszlamofóbnak titulált Rebel News újságírója is részt vett a rendezvényen.

Ez a fajta sokszínűség azonban nem érdekelte a BBC-t, és inkább hülyének néztek mindenkit: tweetjükben ugyanis az English Defence League (EDL) tüntetésének hazudta a megmozdulást, az ellentüntetők pedig antirasszistává vedlettek át:

A kínos csak az, hogy a résztvevők szerint ez köszönőviszonyban sincs a valósággal, az egyedüli erőszakoskodók a szélsőbaloldali tüntetők voltak:

Nettó hazugság a résztvevők szerint az is, hogy egy EDL-megmozdulásról lenne szó:


Olvasd el a többi hírt is a facebook oldalunkon!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések