A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

10 napos gyerek megerőszakolásáról és egy éjszaka 25 kivégzéséről fantáziált a pedofil

Beteges üzenetekben osztotta meg vágyait.
A napokban mondta ki Edinburgh Legfelsőbb Bírósága az ítéletet annak a 19 éves pedofilnak az ügyében, akiről több szakember is úgy nyilatkozott: nem látnak arra esélyt, hogy rehabilitálni lehetne. Nem csoda, hogy így nyilatkoztak, Alan Gray ugyanis egy másik perverzzel olyan üzeneteket váltott, amikben leírta: szívesen elrabolna, megerőszakolna és megölne csecsemőket – akár újszülötteket is.

“Egy éjszaka alatt 25 újszülöttel is végeznék. Nincs kegyelem” – olvasták fel az esküdtszéknek az egyik beteges üzenetet. “Megerőszakolnék egy tíznapost. Ha-ha” – így szólt egy másik…

Gray a fantáziálás mellett elképesztő mennyiségű felvételt halmozott fel számítógépén és telefonján: a hatóságok összesen 19 884 pedofil fotóra és 3 764 videóra bukkantak, melyek többsége a legsúlyosabb, A besorolásúnak számított. A felvételeken szereplők életkora az egy év alattitól a 12 évesig terjedt.

Grayt végül öt év szabadságvesztésre ítélték, börtönbüntetését követően pedig három évig felügyelik még tevékenységeit.

Olvasd el a többi hírt is a facebook oldalunkon!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések