Időjárás:Időjárás

Citromos meleg vizet ittam 365 napig, az eredmény sokkoló volt!

Egy Crystal Davis nevű nő az USA-ból elhatározta, hogy meleg vizet fog inni citrommal és mézzel minden reggel éhgyomorra egy egész éven át, mert szerette volna tudni, hogy mi fog történni a testével.
Régebben a gyógyszertárban vett citromos italport, amikor influenzás volt. Ez segített, de nem nagy reményekkel kezdte el a citromos vizes kihívást. De kíváncsi volt, tényleg olyan jó-e, mint olvasta a neten.

Mikor letelt az év, nagyon boldog volt, mert nem volt náthás egy egész éven át, és a gyomor influenza vagy más betegség is elkerülte, annak ellenére, hogy néha érezte, jön egy betegség, de sohasem tört ki rajta. Mindig itta a keveréket, akkor is, amikor utazott.

Hamarosan nem kellett neki kávé reggel, mert ez az ital is energiát adott neki, és jobb lett a hangulata is. Az emberek megemlítették, amikor látták, hogy sokat fiatalodott, és mindig jókedvű volt. Hogyan kell elkészíteni a keveréket?

Egy fél friss citrom levét és 1 teáskanál mézet kevert egy pohár vízbe. A vizet fel kell forralni, és hagyni kihűlni egy kicsit. A citromlevet és a mézet éhgyomorra kell fogyasztani.

A citromos és mézes víz előnyei:

Javítja az emésztést – a citrom segíti a májban a több epe termelését, és ilyen módon a test könnyen lebontja a komplex élelmiszereket és a hasznos összetevőket jobban hasznosítja.

A méz antibakteriális tulajdonságokkal bír, amelyek a fertőzések elleni védelemben segítenek. Sőt, segíti a nyálkatermelést a gyomorban, és a méreganyagok kiürülését a szervezetből.Javítja a bőr egészségét – a citrom segíti a vér tisztulását és serkenti az új vérsejtek termelődését, belülről teljesen megújítja, tisztítja a bőrt.

A méz antibakteriális hatású és serkenti a kollagén termelést, fiatalítja a bőrt.Véd a fertőzésektől – a keverék stimulálja az emésztőrendszert, és hidratálja a vastagbelet, így nem lesz kérdés a székrekedés. Úgy viselkedik, mint egy vízhajtó a húgyúti rendszerben és védi a szervezetet a fertőzésektől.

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog