Hirdessen itt

A szülők elbúcsúznak haldokló kislányuktól – de az apa a kezével érez valamit ami mindent megváltoztat

Mikor a Moore-Williams család Spanyolországban törltötte nyaralását, észrevették, hogy a 18 hónapos kislányuknak Bellának egyre több haja hullik ki.
Rájöttek, hogy valami nagy baj lehet ezért amikor hazamentek, Angliába, azonnal felkeresték a kórházat. Az orvosok hamar rájöttek, hogy a kislány egy furcsa mitokondrikus rendellenességben szenved,  mely 60 000-ből 1 gyermeket érint általában. Ez a betegség azt jelenti, hogy a sejtek rendellenesen növekednek és a test leépíti saját sejtjeit.

Az orvosok elmondták, hogy ez a betegség nem produkál tüneteket a legtöbb esetben. De akik ebben szenvednek, a betegség lefolyása általában gyors és gyakran halállal végződik.

A kislány állapota több héten keresztül sem javult, végül az orvosok azt mondták a szülőknek, ideje a kislányt lekapcsolni a lélegeztető gépről.

A család összegyűlt a kórházba, készítettek még néhány képet melyen a kislány öt éves bátyja, Bobby is rajta volt. Aztán elbúcsúztak kislányuktól, és sírva nézték amint a személyzet kikapcsolja a lélegeztető gépet.

Csak ültek, és sírva nézték ahogy a kislány légzése lelassul, egyre lassabban lélegzett, de fél óra múlva valami hihetetlen dolog történt.
Az édesapa így meséli el a történetet a Telegraph-nak:

“Fogtam a kezét és tudtam, hogy most veszi utolsó leheletét. Éreztem, ahogy elengedi a kezemet lassan, de aztán hirtelen ujjaival megszorította a kezemet. Bella forgolódni és sírni kezdett.

A szülők szinte sokkot kaptak hiszen rájöttek, hogy kislányuk az életéért küzd.

Azonnal hívták az orvost aki a segítségükre sietett. Egy órás harc után a kislány győztesen került ki és életben maradt. Az orvosok egyetértettek abban, hogy csoda történt de ugyanakkor lenyűgözte őket a kislány életereje. Ez öt hónapja történt.

A betegség még mindig jelen van a kislány életében, de Bella kapott egy második esélyt és most gyógyszert szed.

A kislány jobban van, napról napra fejlődik. Visszanőtt a haja, rendesen eszik, beszél és jár, mint bármely más két és fél éves gyermek.

Mi is a legjobbakat kívánjuk az egész családnak, kérjük ossza meg a cikket, ha Ön is így gondolja!

Ha érdekesnek találtad a bejegyzés, kérjük oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések